MET REUZENWAFELS IS ’T ALTIJD FEEST

Niemand kan aan de heerlijke geur van een versgebakken wafel of pannenkoek weerstaan. Of het nu gaat over een zoete of een hartige variant; Traiteurfeesten Stappaerts bakt en serveert ze voor u met veel plezier. 

Wafels en pannenkoeken waar en hoeveel u wil

Naast onze gerechten kunnen ook onze versnaperingen zoals wafels en pannenkoeken te allen tijde geserveerd worden op een locatie naar keuze. Indien gewenst kunt u zelfs kiezen voor verschillende soorten vullingen. De formule is eenvoudig: uw taken of verplichtingen gaan niet verder dan het uitnodigen van de gasten. Simple comme bonjour. Terwijl u van een drankje geniet zorgt Traiteurfeesten Stappaerts ervoor dat de wafels en pannenkoeken tijdig op tafel komen. Na afloop wordt er eveneens voor gezorgd dat uw servies en uw keuken weer kraaknet zijn.

Aanbod

  • Wafels met suiker of slagroom € 3,50 / wafel
  • Wafels met vers fruit of krieken € 4,50 / wafel
  • Wafels met aardbeien (seizoen) € 4,50 / wafel
  • Wafels met banaan en chocoladesaus of advocaat € 4,50 / wafel
  • Wafels met ananas en kokos € 4,50 / wafel


Zin in een gezellige namiddag?

Elke woensdag tussen 14.00u en 17.00u bakken wij reuzenwafels in camping De Zeven Geitjes in Vorselaar, gecombineerd met live muziek.  In de zomer buiten onder de warme zon, in de winter is er voldoende plaats in de grote zaal.

https://www.dezevengeitjes.be/


Verder staan wij uiteraard ook steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen of het opmaken van een bestelling op maat.

In beeld

Copyright © all rights reserved.