AMUSEMENT

UW FEEST, EEN WAAR SUCCES

Wanneer u een geslaagd feest wilt organiseren is één van de belangrijkste aspecten het amusement van de genodigden. Traiteurfeesten Stappaerts draagt met plezier bij aan de tevredenheid van uw gasten door te zorgen voor amusement, muziek, een geschikte zaal en zo veel meer. 

Van concept tot uitwerking

Een traiteur als Stappaerts voorziet veel meer dan enkel uw maaltijden. Gerechten moeten niet alleen smakelijk en vers zijn, ze moeten ook origineel gepresenteerd worden. De tafel moet esthetisch mooi geschikt zijn, de tafelversiering verdient de nodige aandacht en de glazen moeten spik en span zijn. Bovendien moet de bediening vriendelijk en vlot zijn zodat uw feest volledig vlekkeloos kan verlopen. Kortom: Traiteurfeesten Stappaerts verzorgt de organisatie van uw evenement van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, verjaardagen en huwelijken, maar ook voor jubileums en pensioenvieringen bent u bij ons aan het juiste adres. Laat uw feest door ons organiseren vanaf het prille, creatieve concept tot de eigenlijke uitwerking en u kunt als gastvrouw of gastman op beide oren slapen. 

Muziek, verlichting, zaal

Op basis van uw wensen maken we graag een voorstel op maat. Zo garanderen we een namiddag vol plezier met onder andere live muziek begeleid door een keyboard. De professionele materialen, de sfeervolle verlichting en de technische faciliteiten worden op hun beurt ingezet om een perfecte sfeer op uw feest te creëren. 

Contact

Organiseert u een communie- of verjaardagsfeest, een diner, een barbecue, een huwelijk, een receptie of een zakenlunch? Dan biedt Traiteurfeesten Stappaerts u een gepersonaliseerde formule aan die precies voldoet aan uw verwachtingen. Ook indien u nog geen geschikte locatie gevonden heeft, helpen wij u graag verder met het zoeken naar de ideale oplossing. Vul gerust ons contactformulier in als u nog bijkomende vragen heeft.


Zin in een gezellige namiddag?

Elke woensdag tussen 14.00u en 17.00u bakken wij reuzenwafels in camping De Zeven Geitjes in Vorselaar, gecombineerd met live muziek.  In de zomer buiten onder de warme zon, in de winter is er voldoende plaats in de grote zaal.

  https://www.dezevengeitjes.be/


In beeld

Copyright © all rights reserved.