VERSE PAELLA

EEN SMAKELIJKE SPAANSE KLASSIEKER

De getalenteerde chefs van Traiteurdienst Stappaerts bereiden voor grote groepen verse paella met ingrediënten van topkwaliteit. 

Een klassieker in een modern jasje

Wilt u al uw vrienden of zakenpartners uitnodigen voor een etentje, maar heeft u geen idee hoe dit aan te pakken? Dan biedt onze delicieuze paella u een uitweg. Stappaerts maakt immers echte, verse paella voor allerlei feesten vanaf +/- 40 personen. De chef-kok houdt er bovendien van om dit heerlijk traditionele gerecht op een hedendaagse wijze aan te bieden. Zijn creativiteit vinden we terug in de presentaties van de schotel en de keuzes van zijn ingrediënten, waarbij smaken, kleuren en texturen naadloos op elkaar inspelen. 

Op uw maat, volgens uw smaak

Heeft u geen zin om te koken of bent u op zoek naar een verrukkelijke maaltijd? Dan zorgt Traiteurfeesten Stappaerts voor een aangepast en bij u thuis bereid menu, steeds met dagverse ingrediënten en op originele wijze geserveerd. Geef ons gerust uw specifieke wensen of eventuele allergieën door. Heeft u nog bijkomende vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

In beeld

Copyright © all rights reserved.