ONZE REUZENPAN EEN SPECTACULAIRE PRESENTATIE

Traiteurfeesten Stappaerts verzorgt het eten in uw zaak of op uw privéfeest op een originele manier met een spectaculaire reuzenpan, zo kunnen uw klanten of gasten à volonté genieten van een heerlijke maaltijd waar u weinig tot geen tijd in hoeft te steken. Ons team van enthousiaste medewerkers stelt immers een buffet samen dat bij u thuis of in uw zaak wordt opgediend in een reuzenpan.  Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of voor het opmaken van een bestelling op maat.

Aanbod

Wij bieden verschillende formules waaruit u uw keuze kunt maken.

(hou er wel rekening mee dat dit kleine stukjes vlees zijn, barbecueworst bijvoorbeeld is een stukje worst, en niet een volledige per persoon)
  • Formule 1: Panformule met 13 soorten vlees: biefstukken, kipfilets, varkenshaasje, hamburgers, barbecueworsten, spareribs, grillworsten, kalkoensatés, gemarineerde satés, chipolata's, gerookt spek, gehaktballetjes en kippenvleugels.  Vergezeld van een buffet met verschillende soorten groenten, slaatjes, verse fruitsla, krieken en sausjes.  Alsook warme krielpatatjes en een warme rijstsla.
  • Formule 2: Panformule met 9 soorten vlees: kipfilets, varkenshaasje, barbecueworsten, spareribs, grillworsten, kalkoensatés, chipolata's, gerookt spek en gehaktballetjes.  Vergezeld van een buffet met verschillende soorten groenten, slaatjes en sausjes.  Alsook warme krielpatatjes en een warme rijstsla.
  • Formule 3: Panformule met 9 soorten vlees en vis: Idem als formule 2, aangevuld met gemarineerde scampi's en vispannetjes.


  • Huur van de pan: groot/middelgroot/klein
  • Inbegrepen in de huur: gas, tentje, olie, kruiden en bakmateriaal + gratis opstellen en afbreken!
  • Desserts mogelijk: rijstpap, chocomousse, tiramisu, speculaasmousse, pannenkoeken met ijs en fruit, enz.
  • Verfijnde gerechten verkrijgbaar, mits overleg

In beeld

Copyright © all rights reserved.