Ook het amusement op uw feesten voorzien wij

Traiteurfeesten Stappaerts zorgt voor amusement in Lille, muziek, een zaal, ...

Van concept tot uitwerking

Traiteurfeesten Stappaerts verzorgt de organisatie van uw evenement van A-Z. U kunt bij ons terecht voor zowel bedrijfsfeesten, verjaardagen als huwelijken, maar ook voor jubileums en pensioenvieringen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen wij ervoor dat uw feest vlekkeloos verloopt, dit vanaf het creatieve concept tot de eigenlijke uitwerking.

Muziek, verlichting, zaal

Op basis van uw wensen maakt Traiteurfeesten Stappaerts dan ook graag een voorstel op maat. Op deze manier wordt een ganse namiddag plezier verzekerd, met live muziek begeleid door keyboard. De professionele materialen, de sfeervolle verlichting en technische faciliteiten worden op hun beurt ingezet om uw feest in de perfecte sfeer te brengen.

 

Contact opnemen

Organiseert u met andere woorden een communie- of verjaardagsfeest, diner, barbecue, huwelijk, receptie of zakenlunch? Dan biedt Traiteurfeesten Stappaerts u een gepersonaliseerde formule aan.

En ook indien u nog niet meteen een geschikte locatie hebt gevonden, helpen wij u graag verder bij het zoeken naar een gepaste oplossing. Indien u ons wilt bereiken voor meer informatie, kan dit uiteraard steeds via onze contactpagina.

Back to Top